Resolved
Resolved

We hebben het incident verholpen. Bedankt voor je geduld.

Avatar for
Recovering

We hebben het probleem verholpen en wachten tot de alles herstelt is.

Avatar for

De switch is succesvol herstart. Wij monitoren de connectie uitgebreid de gehele dag voor als er nog problemen opkomen. Nogmaals ons excuses voor het ongemak.

Avatar for

De desbetreffende switch is aan het herstarten. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Wij danken iedereen alvast voor hun geduld.

Avatar for
Investigating

Wij zien helaas wederom problemen op de core switch. Deze zal herstart worden om het probleem vermoedelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak!

Avatar for
Resolved

De problemen zijn geïdentificeerd en opgelost. Wij monitoren de betreffende fiber connectie uitgebreid tot morgen ochtend. Voor nu een fijn weekend gewenst en excuses voor het eventuele ongemak.

The problems have been identified and solved. We extensively monitor the fiber connection concerned until tomorrow morning. We wish you a nice weekend and apologize for any inconvenience.

Avatar for
Investigating

Wij zijn ons bewust van een probleem met de core switch in het datacenter. Dit probleem is momenteel in onderzoek. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

We are aware of a problem with the core switch in the datacenter. This problem is currently being investigated. We apologize for any inconvenience.

Avatar for
Began at:

Affected components
  • Webhosting Servers
    • Apollo
  • Network
    • Core Router
    • Core Switch