Problemen fiber connectie naar core router

Opgelost
Opgelost
Na 4 dagen, 12 uur en 47 minuten

Wij hebben helaas niet het probleem kunnen verhelpen voor de fiber connectie. Het zal hoogst waarschijnlijk aan de fiber poorten van de switch liggen. Er is een fall-back verbinding opgezet met het oude netwerk. Morgen gaan wij en de engineers van het datacenter in bespreking met over een compleet ander netwerk dan dat er nu gebouwd is. Er zal een update volgen via de Shop.

Het snelheid probleem is opgelost. Dit probleem wordt hierbij afgemeld.

Avatar for
{:closed=>"Gesloten", :complete=>"Voltooid", :false_alarm=>"Vals alarm", :identified=>"Geïdentificeerd", :investigating=>"In onderzoek", :open=>"Open", :recovering=>"Herstellende", :resolved=>"Opgelost", :scheduled=>"Gepland", :underway=>"Bezig"}
Na 4 dagen, 11 uur en 1 minuut

Wij zullen nu beginnen met de werkzaamheden. Er kan een algehele connection loss ontstaan. Wij sturen een update zodra er meer informatie beschikbaar is.

Avatar for
In onderzoek
Na 4 dagen, 8 uur en 55 minuten

Wij zijn bekende met de performance problemen die zich de afgelopen dagen voordoen. Deze middag waren wij druk bezig alle mogelijke optie uit te sluiten. En hebben een paar vermoedens en mogelijke oplossingen. Deze zullen zo snel mogelijk worden toegepast en uitgevoerd. Verdere updates komen later deze avond. Onze excuses voor het ongemak! Voor contact is het snelste om een whatsapp te sturen naar: 0614737855 of een email naar: bryan@cloudwebservices.nl

Avatar for
Herstellende
Na 13 uur en 49 minuten

Wij hebben zelf het probleem gevonden, de problemen lagen bij een te hoge temperatuur van de fiberswitch waardoor hij constant uitviel. Een aantal fans in de koeling module waren defect geraakt. Er is direct een nieuwe besteld, en de switch is herplaatst in het rack voor betere airflow. Dit probleem wordt afgemeld als de nieuwe module in de switch is gezet. Onze excuses voor dit probleem. Wij hebben samen met de datacenter engineers een passende strategische oplossing gevonden om dit soort problemen niet meer voor te laten doen.

Avatar for
In onderzoek

Helaas zien wij na het plaatsen van de servers in het nieuw rack, problemen met de fiber verbinding naar de core router toe. De datacenter engineers zijn druk bezig dit te onderzoeken en spoedig op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!

Avatar for
Begon om:

Betrokken onderdelen
 • VPS Hosts
  • VPS A & A Pro series
  • VPS B series
 • Webhosting Servers
  • Apollo
 • Netwerk
  • Core Router
  • Core Switch